Laatste preview FDB

Preview FDB | 4

Het wachten is bijna voorbij, want in dit bericht is de laatste preview te vinden van het FDB Team. De preview bestaat uit een carrière gids. Hierin hebben we alle teams beoordeeld die in onze database zitten. De World Tour is vergeleken met de Pro Continental Tour en de Pro Continental Tour is met de Continental Tour vergeleken. Kijk snel verder voor de volledige inhoud en de download!

 

 

Naast de beoordeling van de ploegen hebben we ook alle features van de FDB opgenomen. En als extra informatie staat ook de release van de FDB15V1.0 in de gids. Dus download snel en bekijk de releasedatum als eerste! 

 
Gepost op: 28-09-2015 door Matthieu in Databases, PCM 2015 - 1698x bekeken

Reacties

nibali79 op 03-10-2015 13:52:53
Impatient de pouvoir la télécharger
Peterh14 op 03-10-2015 13:03:18
Laat maar, ik heb hem al, sorry...
Peterh14 op 03-10-2015 13:01:00
Eeeeh, gaaf! Maar hoe dan? Ik zie geen knop :O
Sem op 03-10-2015 12:49:29
De FDB15V1.0 is vanaf nu te downloaden!
Sem op 03-10-2015 09:51:49
De precieze tijd is nog niet te zeggen, maar vandaag gaat het gebeuren! :)
paparatie3 op 03-10-2015 09:48:53
wanneer komt hij uit
t.a.sanders op 03-10-2015 09:15:37
Ik zit al klaar hoor... :D
Sem op 01-10-2015 20:27:21
@vanbelleke Geen enkel databaseteam zou op dit moment een kloppende 2016 DB kunnen maken, omdat er heel veel renners zonder contract zitten. Vanaf januari is er al veel meer duidelijk, want dan zijn alle transfers wel rond. Vanaf dan kunnen we echt aan de slag met de FDB16.
vanbelleke op 01-10-2015 18:40:56
@sem dat is wel spijtig :s met al die toptransfers
Sem op 30-09-2015 22:42:45
@vanbelleke De FDB15v1.0 zal nog zijn met de teams van 2015, we gaan zo vroeg mogelijk starten met de FDB16 om zo snel mogelijk jullie te kunnen blij maken met een prachtige DB.
vanbelleke op 30-09-2015 22:25:11
Hoe gaan jullie dat doen qua transfers?
theboy020 op 30-09-2015 10:17:41
Yeah eindelijk!!!!! Nu maar hopen dat het niet met een week wordt uitgesteld..;p Ik zit al sinds de tour de france te wachten op een goed werkende databases.
Waaierrijden op 28-09-2015 20:45:04
werkelijk FENOMENAAL! Ik ga nu al iedereen bedanken die hier aan mee heeft gewerk, chapeau.